We gaan weer bloggen ...

Categorie: Blog Gepubliceerd: zondag 25 juni 2017 Geschreven door Super User Afdrukken E-mail

 

Hi vrienden,

Welkom!

Het is weer tijd voor een blog. Al meerdere malen is er een aanzet geweest tot .. en nu de zoveelste en wil ik er meer aandacht aan besteden dan ik ooit gedaan heb. Want er is de afgelopen tijd nogal het een en ander gebeurd. De mensen die mij kennen, weten wel wat er aan de hand is. Voor de anderen die dit (nog) niet weten zal het je via de blog de komende tijd wel duidelijk worden. Veel is persoonlijk wat in deze blog geschreven word, maar er komt meer. Ook onderwerpen die mij niet persoonlijk aangaan, maar waar ik wel een mening of oordeel over heb, komen hier aan de beurt.

Verder rubrieken met fotografie en video. Twee hobbies waar ik ook mee bezig ben en waar ik ook graag wat van laat zien op deze persoonlijke blog.

Ik hoop dat je er plezier aan beleefd door het lezen van de artikelen, het zien van de foto's of het kijken naar video's!

Via de contact pagina kun je naar wens vragen stellen of suggesties of ideeën aanmelden. Have fun!

Groetjes Martin

Hits: 334

Add comment

Security code Refresh

Bottom Gallery Horizontal