Weer op pad

Categorie: Blog Gepubliceerd: dinsdag 04 juli 2017 Geschreven door Super User Afdrukken E-mail

Sinds enige weken ga ik, zo na de operatie en van de eerste schrik over het nare nieuws bekomen te zijn, weer op pad om mijn leventje weer op te pakken. Er moet weer zelfvertrouwen komen en ik moet weer doelen en bestemmingen krijgen. Vooral in het begin was dit heel moeilijk. Maar nu heb ik me de laatste weken prima vermaakt bij het op stap gaan samen met goede vriendin Janneke. Omdat ik toch nog in mijn comfortzone wilde blijven, zijn dat geen langdurige of verre uitstapjes geweest, maar gewoon relaxed toeren en wat lopen, wandelen of bezoeken van leuke plekken of gebieden. Hieronder wat foto impressies. Omdat ik duidelijk de smaak ervan te pakken heb gekregen gaan we dit zeker uitbreiden en ook dat het zelfvertrouwen en het goede gevoel terug komt, worden dit vast langere en verdere uitstapjes. Uiteraard blog of vlog ik hier ook over ... stay tuned ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hits: 325

Add comment

Security code Refresh

Bottom Gallery Horizontal