Music that touches me ....

musicNaast het verzamelen van films (waarover later meer op mijn blog), vind ik het ook leuk en fijn om muziek te verzamelen. Muziek die me raakt, met name de sixties en seventies, maar ook wereldnummers uit alle jaren, Rhythm and Blues, Soul, Reggae etc.

Als "voormalig discjockey", ben ik veel met muziek bezig geweest. Al vrij jong begonnen (ik nam de singles (vinyl plaatjes) van mijn broer in beslag) met muziek te draaien en te luisteren, en daarmee ontwikkelde ik ook mijn Engels behoorlijk. Geboren in 1958, kwamen daarna de jaren waarvan ik nu zo een favoriet van ben, de sixties. En die zijn me altijd bijgebleven. Muziek uit deze tijd zul je dus ook regelmatig terugvinden onder Video - Muziek.

Zo nu en dan zoek ik weer eens een nummer op die me raakt .. de bovenstaande titel van dit artikel staat in het Engels, omdat ik dat beter vind klinken en ik eigenlijk het Engels heb geleerd door de muziek. Het zijn beelden die ons via Youtube bereiken, dus ook ik ben afhankelijk van wat er op de Youtube site met de video gebeurt. Mocht er dus een niet werkende link zijn, dan herstel ik dit zo snel mogelijk ... Ik plaats er soms een paar, soms gewoon 1 en soms gewoon niks .. het plaatsen is vaak ook afhankelijk van mijn stemming. Naast de muziek uit de sixties, plaats ik ook moderne nummers, die mij dus ook raken ... gewoon omdat ik het mooi vind .. ik hoop jullie ook ... have fun!

Add comment

Security code Refresh

Bottom Gallery Horizontal